Vieraskirja

Hei ystävä ! Jätä puumerkki käynnistäsi.

Sana on vapaa, voit halutessasi kommentoida tekemisiäni, osallistua keskusteluun tai ehkä haluat kertoa oman tarinasi. Halutessasi voit myös lähettää viestin sähköpostiini seppo@seppolepisto.fi

Vastaan kaikkiin minulle lähetettyihin viesteihin sekä kommentteihin.

Kiitos vierailustasi ja tervetuloa uudelleen !

Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Voittajille

  26.07.2016 06:35, Anne

  Hatunnosto, hurraa-huuto ja lämpimät onnittelut teille kaikille kisoihin osallistuneille! Olette kaikki todellisia voittajia, onnistuivatpa kisat miten tahansa.

  Anne,
  Kiitos ☺ Juuri siltä minustakin tuntui, seisoessani lähtöviivan takana ja odottelin tunnin rankkasateessa lähtölaukausta... kerkesin hyvin käydä läpi taivaltani ja todellakin olin jo voittaja...kyyneleet ja sadepisarat valuivat kilpaa kasvoillani...siinä hetkessä oli VOITTAJAN TUNNE mukana ❤

 • Veriarvot

  06.06.2016 04:15, Eija

  Toivottavasti ne sinun veriarvot pysyvät kunnossa. Olen iloinen puolestasi, kun sait uudet keuhkot niin nopeasti. Itse olen ollut tammikuusta 2015 alkaen keuhkonsiirtolistalla. Ei vain löydy luovuttajaa, koska veriryhmäni on O. Keuhkokuumepirulainen vaivannut tänä vuonna jo kolme kertaa. Silti tässä sinnitellään. Seuraava kontrolli Meilahteen kesäkuun puolessavälin. Hyvää kesän jatkoa sinulle!

  Hei Eija,
  Ensinnäkin hienoa, että löysit nämä uudet kotisivuni... Nämä siirron jälkeiset hyljintää estävät lääkkeet taitaa yleisesti sotkea meidän siirtopotilaiden veriarvoja ja yksilöllinen lääketasapaino on hakusessa, mutta toivottavaa on, että tasapaino minunkin kohdallani löytyisi. Harmittaa puolestasi, että olet joutunut näinkin kauan odottamaan, mutta toivotaan että sopiva siirrännäinen löytyisi pian ja raskas odotuksesi vihdoin päättyisi. Pidä mielesi korkealla ja tee kaikkesi, että yleiskuntosi pysyisi mahdollisimman hyvänä, sillä kyllä se sinunkin päiväsi sieltä tulee... näin meidän täytyy uskoa ja toivoa. Ja onnea tulevaan kontrolliin ja toivottavasti jaat meille jatkossakin kuulumiset ja muista "se" puhelinsoitto voi tulla milloin tahansa, vaikka jo huomenna... Tsempit sinulle :)

 • Vappupuhe

  01.05.2016 09:36, Reino

  Hyvä puhe. Olen samoilla linjoilla.
  Tapa se virus jooko!

  Hei Reino,
  Ja kiitos...ilmaisin "puheessani" oman mielipiteeni asiasta, mikäs hätä meillä täällä on...pidetän naapurisuhteet kunnossa jatkossakin. Viruksen osalta hyviämuutisia sain valkosolut ja neutrofiilit avuksi joten nyt tapetaan virus oikein kolmestaan. Olo on parantunut eilisestä lähtien oikein kunnolla ja päösin jo käytävälle jalottelemaan... hyvältä näyttää ☺

 • Lämpimät terveiset

  27.04.2016 06:55, Anne

  Voimia ja kaikkea hyvää toivottelen.

  Kiitos Anne,
  Tauti alkaa pikkuhiljaa hellittämään ja lääkitys puree, kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

 • Ystävä vuosien takaa :-)

  12.04.2016 05:36, Teuvo

  Hei Seppo ! Sain "mutkan" kautta tiedon akuutissa olleesta ohjelmasta, jossa olit "pääesiintyjänä". Kävimme s- .postikeskusteluja reilut 7 vuotta sitten, jos muistat. Silloin minä olin se hyväonninen,joka sai ne uudet keuhkot. Ilokseni nyt sain tietää, että sinunkin ylämäkesi on muuttunut myötäiseksi. Paljon Onnea uudesta mahdollisuudesta! Omasta siirrostani on tosiaan jo 7 vuotta ja 4 kk. ja hienosti menee.

  Ystäväsi Teuvo Mykkänen, Reisjärveltä
  Laitan vielä s.postiosoitteeni, jos on joutunut hukkaan teuskielisa@gmail.com Kaikkea HYvää sinulle ja läheisillesi !

  Hei Teuvo...
  Olipa hieno tunne saada sinulta viesti vieraskirjaan. Tottahan minä sinut muistan...vuosia mietin, että minne katosit ? en tohtinut ottaa yhteyttäkään... tosi hienoa, että sinulla menee edelleenkin hyvin ja tosiaan minunkin myötämäki on hyvässä vauhdissa en ole vuosikymmeniin voinut näin hyvin, eikä siirron jälkeenkään ole ollut mitään suurempaa ongelmaa. Lähettelen jossain vaiheessa sinulle postia.Meille näyttäis tulleen takatalvi... lunta tulee taivaan täydeltä ja maa on jälleen puhtaan valkoinen..

 • Akuutti

  09.03.2016 04:02, Päivi

  Akuutti liikutti mieltäni ja todella ollut hienoa Seppo seurata paranemistasi, aurinkoista kevättä!

  Kiitos Päivi,
  Liikuttuneena minä seuraan itsekin omaa toipumistani ja kuntoutumistani...on tämä vaan niin isoa asia, etten varmaan vielä itsekkään sitä täysin ymmärrä.

 • Kiitos

  08.03.2016 11:07, Pekka

  Kiitos ajankohtaisesta ja tärkeästä keskustelusta Akuutissa. Hauska nähdä että olet hyvässä kunnossa.
  Päinvastoin kuin sydänten, maksojen ja munuaisten kohdalla, kansalaisten viimeistä tahtoa keuhkojen luovutuksen suhteen ei usein voi noudattaa. potilaat eivät pääse siirtolistalle tai tulevat sinne usein liian myöhään. Siten peräti yli puolet keuhkonsiirteistä jää vaille uutta omistajaa.
  Näitä lahjoituksia ei pitäisi jättää käyttämättä, tilanne voidaan korjata vain toiminnan läpinäkyvyyden ja yleisen mielipiteen kautta. Teit tässä itse hienoa työtä, kiitos siitä!

  Pekka,
  Paljon jäi sanomatta...ohjelma-aika kun on rajallinen, mutta toivonmukaan ohjelmanvälityksellä tuli osoitettua se kuinka mahdoton jopa toivotonkin "tapaus" oikissa käsissä, saa uuden elämisenarvoisen elämän. Olen onnekas, että polulleni osui muutama rohkea ja mahdollisuuksiin uskova ammattilainen, sillä ilman teitä en olisi nyt kirjoittamassa tätä. Nyt minun tehtäväksi jää osoittaa teoillani se, että teidän rohkea satsaus ei ollut turhaa ja sen olen teille ja itselleni myös luvannut, että teen kaikkeni jotta tämä onnistuu ja voimme vielä vuosienkin jälkeen olla ratkaisusta ylpeitä. Nyt elämä maistuu ja on elämisen arvoista ja sydämmestäni toivon, että en jää viimeiseksi ja että saamani mahdollisuus suotaisiin useammalle.

 • Terve!

  06.03.2016 08:52, Timo

  Tosin minusta ei voi niin sanoa tätä nykyä, nuo kokemasi vaivat alkoivat minuakin piinata joku aika sitten.
  Olen seurannut tarinaasi mielenkiinnolla. Kun mieltä vaivaa pelot ja masentaa, tuntuu hyvältä lukea miten olet selviytynyt kaikesta tuosta, vaikeuksista huolimatta. Arvostan paljon sitä että olet kertonut sairaudestasi sekä monissa viesteissäsi olet valanut toivoa ja kannustanut kohtalotovereita selviytymään haasteista.

  Timo,
  Kiitos viestistäsi ja sairaudesta huolimatta tervehdys myös sinulle. Pystyin hyvin asettumaan tilanteeseesi ja mieleen palautuivat oitis omat pelkoni sekä masennuksen hetket... jos tahdot vaihtaa kuulumisia, voit lähettää yhteystietosi sähköpostin kautta, niin olen yhteydessä sinuun. Toivotan kuiten sinulle oikein hyvää kevättä ja kehoitan liikkumaan kykyjesi mukaan :)

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte