Vieraskirja

Hei ystävä ! Jätä puumerkki käynnistäsi.

Sana on vapaa, voit halutessasi kommentoida tekemisiäni, osallistua keskusteluun tai ehkä haluat kertoa oman tarinasi. Halutessasi voit myös lähettää viestin sähköpostiini seppo@seppolepisto.fi

Vastaan kaikkiin minulle lähetettyihin viesteihin sekä kommentteihin.

Kiitos vierailustasi ja tervetuloa uudelleen !

Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Terkkuja

  29.02.2016 09:07, Tarja T

  Hei Seppo!
  Olemme liikuttuneena seuranneet tervehtymistäsi. Olet jättänyt syvän muistijäljen elämäämme. En osaa ilmaista iloamme puolestasi saatuasi uuden mahdollisuuden jatkaa tätä elämän taaperrusta. Olemme täysillä mukana sinun Malagan projektissasi! Ilmoita, kun Akuutti tulee ulos.

  Kiitos Tarja,
  Ensinnäkin lämmin kiitos sinulle ja Jormalle myötäelämisestä ja kaikesta tuestanne jota olen vuosien varrella teiltä saanut. Malagassa tavataan(toivottavasti) ja Akuutti tulee 7.3 klo 18.30 • Elinsiirtokortti

  15.02.2016 10:36, Kirsti

  Elinsiirtokortti pitäisikin olla jokaisen aikuisen kukkarossa. Minä hommasin sen yli kymmenen vuotta sitten. Ja vaikka iän myötä vähenee luovutettava, niin kortti pysyy kukkarossa niin kauan kun vähänkin löytyy kelvollista

  Kirsti, yhdyn täysin kommenttiisi.
  Elinluovutus pelastaa ihmishenkiä ja emme tiedä huomisesta... Vuosittain elinsiirto jonossa on reilut 400 ihmistä ja ikävä kyllä osa heistä menehtyy(noin 10%) jonossa odottaen sopivaa siirrännäistä, siis harkitse ja päätä, tehdä ehkä elämäsi paras teko.
  Käy osoitteessa http://www.kyllaelinluovutukselle.fi/

 • Akuutti

  12.02.2016 11:15, Kirsti

  Tuota akuutin ohjelmaa olenkin jo odotellut. Monesti käynyt mielessä, että sinun tarina on julkaisemisen arvoinen.
  T. Kirsti

  Hei Kirsti,
  Ja kiitos viestistäsi. Akuutti on hieno ohjelma missä otetaan esiin tärkeitä terveyteen liittyviä asioita ja olen hyvin otettu, että saan ohjelman kautta mahdollisuuden kertoa oman tarinani sekä tuoda esiin elinsiirron tärkeyden. Yksi elinluovuttaja voi pelastaa jopa kuuden ihmisen hengen.

 • Olen niin iloinen puolestasi

  10.02.2016 02:33, Anne

  Olen niin iloinen. Olen toivonut, pelännyt ja rukoillut puolestasi. Onneksi kaikki näyttää valoisalta ja olevan hyvin. Isälläni oli myös fibrosoiva alveoliitti. Hän ei selvinnyt.

  Kiitos Anne,
  Arvostan lämmöllä viestiäsi...ja kiitos myötäelämisestä. Todellakin voin nyt hyvin ja elämäni näyttää nyt paljon valoisammalta. Lämmin osanottoni suureen suruusi. Elinsiirto jonossa on vuosittain reilut 400 potilasta ja osa heistä ei ehdi saamaan pelastavaa siirrännäistä.

 • Onnittelut

  05.01.2016 05:59, Tuula-täti

  Onneksi olkoon Seppo hienoista tavoitteista ja ole aivan varma, että sinä niistä suoriudut LOISTAVASTI!

  Kiitos Tuula-täti,
  Tavotteiden asettaminen vie minua henkisesti eteenpäin ja tekemäni työ tavoitteiden saavuttamiseksi vie minua fyysisesti eteenpäin...joten oma lehmä ojassa ☺


 • Tsemppiä vuodelle 2016

  04.01.2016 11:31, Mari S

  Hyvää alkanutta vuotta ja tsemppiä sinulle Seppo!

  Kiitos samoin, hyvää alkanutta vuotta myös sinulle ja veljellesi. Ja kiitos, että lähditte mukaan tukemaan minun Malaga 2017 projektia.

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte