Influenssaa....

28.11.2016 14:18

Viikon verran on tuntunut, että tauti tulee... on viluttanut, kurkku on ollut karhea, nenä vuotanut jne... keuhkosiirron jälkeen ei ole flunnsia näkyny, eikä näkynyt nytkään, vaikka koko viikon ajan oli "kurja" olo. Mutta hyvä näin en minä mitään flunnsia kaipaakkaan, pysykööt poissa. Ennen keuhkosiirtoa sain nokko niistä nauttia... 

Isäinpäivääkin tuli vietettyä ja tuntui hienolta olla samana päivänä niin poika, isä kuin ukkikin. Soitin isälleni Ivaloon, lapseni onnittelivat ja poika tuli lapsineen käymään. Tuntui niin hienolta, että elämäni sai jatkua ja saan mahdollisuuden kokea näitä päiviä, nähdä ja seurata lapsieni elämää ja lastenlasteni varttumista. 

Eilen tuli talvikin taas takaisin... satoi muutamia senttejä vitivalkoista lunta ja lämpöasteet vaihtuivat pakkaseen... jokohan lumi tuli jäädäkseen ? Toivottavasti, sillä pimeys ja vesisateet eivät oikein sovi joulumaisemaan. Lenkkeilykin on jäänyt viimeaikoina vähemmälle sään ja flunnsaoireiden vuoksi... nyt kun lumi on maassa, on valoisaa ja kuivempaa, joten nyt lähtee taas jo mielellään lenkille. Joten eiköhän se taas tästä "iloksi" muutu. Oikein hyviä Marraskuun viimeisiä päiviä teille kaikille.

 

 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte