Vappupuhe

01.05.2016 16:57

1.5.2016    Oikein hyvää Vapua kaikille !  Vappu on puheiden ja kannanoton aikaa, niinpä minäkin kaiken tämän sairasteluni keskellä ajattelin ottaa kantaa yhteiskunnalliseen ja meidän kaikkien tulevaisuuteen liittyvän asiaan, nimeltä NATO. Viime päivinä, itseasiassa jo vusia on puhuttu pitääkö Suomen liittyä Natoon vai ei. Nyt on tehty asiasta jo laajamittainen selvityksenkin... Mitäkö mieltä olen asiasta ? Aihe ajaa jo kansaamme vastakkain... naapurin kanssahan ei voi olla eri mielipidettä vai voiko? Tottakai voi, itse en perusta omaa mielipidettäni toisten mukaan, uskon että sekä kyllä että ei puoli on oikeassa.

Itselleni on kuitenin muodostunut vuosien mittaan vahva ja tarkoin harkittu mielipide Nato jäsenyydestä ja se on ehdoton EI... mielestäni meidän ei pitäisi liittyä Natoon, mikäli liitymme uskon, että Suomesta tulee kahden suuren sotilasliiton, Naton ja Venäjän 1340 kilometriä pitkä "kylmänsodan" rajavyöhyke jossa tulee olemaan valtavat määrät kansainvälisiä sotilaita ja aseita ja Venäjä tulee varustamaan koko rajan pituudelle valtavat määrät aseita ja sotilaita... Suomesta tulisi sotilasliittojen uhoamiskenttä ja molemmin puolin rajaa pidettäisiin valtavia sotaharjoituksia. Mielestäni maastamme tulis maa, missä meidän tavallisten kansalaisten ei olisi enää hyvä asua ja minä en haluaisi sellaista Suomea siksi sanon vahvasti EI NATOLLE.

Todennäköisesti pian jo lähivuosina olemme tilanteessa jossa kansanäänestykellä joudumme valintamme tekemään, kuten 1994 kun äänestimme EU jäsenyydestä. Nämä ovat suuria asioita jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään ja päätöksien mukaan on sitten elettävä, joten harkitkaa asiaa, niin osaatte sitten kantanne esittä, kun sen aika on. 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte