Matka kohti toivottua tuntemattomuutta...

25.07.2015 00:00

 
building

25.7.2015   Matka kohti toivottua tuntemattomuutta... 

Eilis illan "järkytyksen" jälkeen istuimme turvallisesti Jannen kyydissä ja taksikyytimme Helsinkiin oli alkanut... määränpäänä Meilahden sairaala, jossa minulle hetkeä myöhemmin tehtäisiin keuhkojensiirto.

Lähdimme matkaan eilen illalla klo. 21.20... Kesäinen ilta vaihtui pian yön hämärään ja matkan edetessä oli aikaa "kelata" elämän filminauhaa edestakaisin ja varovasti jopa kurkistaa tulevaankin... Ajatukset olivat hyvin sekavat ja pelokkaat, eikä minulle jäänyt juurikaan muistikuvia matkasta, mutta jotain sentään muistan...

Alkumatkasta viestittelin läheisilleni, mitä oli tapahtunut  ja minne olemme menossa ja mitä edessämme on... en saanut montaakaan viestiä takaisin, olivathan ihmiset jo nukkumassa, mutta muutama oli hereillä ja heidän kanssa vaihdoimme hetken "ajatuksia"... 

Pysähdyimme jossain en tosin muista missä, mutta pysähdyimme jalottelemaan ja kävimme vessassa sekä ostimme matkalle hiukan juotavaa.... muutoin ajatukseni oli tiiviisti ja pelonsekaisesti tulevassa leikkauksessa... onnistuuko leikkaus ja mitä sitten jos en herääkkään ja jos herään, niin miltä uusi elämä tuntuu... vastauksia en ajatuksilleni saanut. Onnekseni mukana oli rakas vaimoni ja kuskimme Janne oli itse rauhallisuus. Aamulla viiden pintaan olimmekin perillä Meilahden sairaalassa. 

Kiitänkin koko sydämmestäni Jannea turvallisesta ja elämäni tärkeimmästä taksikyydistä kohti toivottua tuntemattomuutta... Matka oli onnistunut :)

 

 
Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte