Kuukausikontrolli

14.01.2016 00:00

14.1.2016   Tänään oli ohjelmassa välikontrolli Oysissa....puhalluskokeet, röntgen ja keuhkolääkärin vastaanotto. Puhalluskokeet ja röntgenkuvat osoittivat edelleenkin kuntoutumisen erinomaista etenemistä. Lääkärinkäynnillä kävimme läpi tietysti myös verikokeiden tulokset ja niissä lähes kaikki oli viitearvojen sisällä, ainoastaan munuaisarvo oli hiukan "punasella"...ohjeeksi sain, juoda hiukan enemmän... runsas syötävien lääkkeiden määrä tahtoo herkästi kuormittaa elimistöä, etenkin munuaisia ja maksaa. Ei se auta kuin yrittää juoda enemmän ja näin pitää huolta munuaisten ja maksan hyvinvoinnista.

Tulipa taas oikein hyvä mieli tuolla sairaalareissulla, kun olin menossa puhalluskokeeseen, tuli puolijuoksua vastaan minun entinen hoitava lääkäri Katriina Kahlos ja minut ohittaessaan kysyi, että miten menee ? Vastasin, että oikein hyvin, johon hän nosti peukalonsa ylös ja huudahti, että "mahtavaa"...☺ Katriina Kahlos on lääkäri jonka sisukkuuden ja periksiantamattomuuden johdosta olen nyt tässä tilanteessa.

Toki päivän ohjelnaan kuului myös kaksi kävelylenkkiä.... nyt näyttäis, että päivittäinen kilometrimäärä on vakiintunu tuohon kuuden ja kahdeksan kilometrin haarukkaan. Olen siis palannut vajaassa puolessa vuodessa, vuoden 2013 tasolle ja hiukan sen ylikin. ☺  Oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille...ja muistakaa liikkua ☺ 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte