Malaga 2017

09.01.2018 14:43

Urheiluvuosi 2017 huipentui Malagan MM-kisoihin...

Hieno urheiluvuosi huipentui osaltani Malagan MM-kisoihin.

Kiitän alla olevia yhteistyökumppaneitani siitä, että mahdollistitte yhden uskomattoman tavoitteeni toteutumisen.

 

building

Taisin olla kolmenvuoden ikäinen, kun "urheilukärpänen" pisti minuun ja osallistuin ensimmäisen kerran hiihtokilpailuihin. Sen jälkeen urheilu-urani kestikin teinivuosiin asti, jolloin harmikseni sairaudet veivät voiton liikunnallisesta elämästäni, kunnes lähes 40 vuotta myöhemmn sain uuden mahdollisuuden...

Nyt kun hiukan yli kaksi vuotta on kulunut keuhkosiirrostani, on minulla takana jo kahdet Elinsiirron saaneiden arvokisat, vuoden 2016 EM-kisat Vantaalla ja 2017 MM-kisat Malagassa. Täytyy kyllä sanoa, että olen onnellisten tähtien alla syntynyt, koska olen saanut tämän kaiken kokea.

Koska elinsiirron saaneiden urheilutoiminta ei ole, niitä kaikkein mediaseksikkäimpiä, sponsoriksi lähtevältä yrittäjältä löytyy yleensä myös aimoannos "pehmeitä arvoja"  ja onnekseni heitä on. 

Nyt on aika lausua suuri kiitos yrityksille jotka ovat olleet tukemassa "unelmani" toteutumista...  Iso-Syöte, Europcar, Caritas, K-Supermarket Jääli, Netti Tieto, Imago +, BioTop, AK-Jäälin rengas, Nahka&Hela, Tronkko sekä Provesta. 

Vantaan EM-kisoihin osallistuin lähinnä suuresta ilosta, että elän ja pystyn "vapaasti ja vaivatta" liikkumaan monen vuoden jälkeen. Malagan MM-kisoissa osallistuin kahteen lajiin, kuulantyöntöön ja 5 km kävelyyn. Helteisissä yli 30 asteen kuumuudessa läpiviedyt kisat olivat henkilökohtaisesti "menestykselliset" eivät toki sijoituksellisesti, mutta henkisesti ja fyysisesti aivan mahtava kokemus. Suoriuduin molemmista lajeista ilman "vaurioita"  ja sain kokea suuuren urheilujuhlan tunteen sekä sain valtavasti uskoa tulevaan.

5 kilometrin kävelyssä koin elämäni tähänastisesti parhaimman urheilullisen kokemukseni, kun eräs Ranskalainen kanssakilpailijani ohitti minut kierroksella , laittoi kätensä olkapäälleni ja sanoi Englanniksi " Hyvä, sinä pystyt siihen " tai jotain siihen suuntaan... hän käveli yhden kierroksen vierelläni kannustaen minua jatkamaan ja minähän jatkoin. Oli sykähdyttävää nähdä ja kokea se kannustusksen määrä, minkä kaikki saivat osakseen kisamenestyksestä riippumatta, ehkäpä se kuumuudesta uupunut kisailija joka vietiin paareilla kantaen pois stadionilta, sai suuremmat ablodit kuin voittaja.... Hienot kisat, hieno elämys ja valtavan tunteikas kokemus.... minä pystyin, minä kykenin  ja sain olla mukana !

Näiden kokemuksien innoittamana jatkan kisaamista ja tulevana kesänä on vuorossa EM-kisat Italiassa ja sinne harjoittelu on hyvästi käynnissä. Siellä tavoitteenani on juosta 4 kilometrin kisa ja sitä varten olen siirtynyt juoksuharjoituksiin ja pikkuhijaa juokseminen alkaakin sujua, alkuvaikeuksien jälkeen ja toivon, että ehdin saavuttamaan riittävän hyvän juoksukunnon ennen Kesäkuun kisoja. Lähiaikoina avaan Kuvagalleriaan albumin Malagan matkastastani, joten olkaahan kuulolla ja käykää katsomassa.

Lämmin kiitos vielä kaikille tukijoilleni ja kannustajille !

 

 

 

 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte