Uudet tuule puhaltaa...

05.05.2017 09:31

Vuosi on vierähtänyt jo toukokuulle ja kevät on tuonut mukanaan uudet tuulet jotka puhaltavat elämääni eteenpäin. Huhtikuu oli luomisen aikaa....

 

Uudet tuuet siis puhaltavat... kevät on jo pitkällä. Kesän kohokohta Malagan MM-kisat lähestyy. Olen saanut olla terveenä koko talven, lukuun ottamatta muutaman päivän "flunssaa" mikä meni ohi pelkällä puhelinsoitolla lääkärilleni. Pian tulee myös kaksivuotta täyteen siirrosta ja olen tämän talven aikana huomannut kuinka mielikin tervehtyy pikkuhiljaa ja ajatukset ovat kirkastuneet ja "luotto" tulevaan on vahvistunut, toki fyysinenkin kunto on parantunut henkisen kunnon ohella. 

Kuluneen lähes kahden vuoden aikana olen saanut niin valtavasti tukea läheisiltä, ystäviltä ja täysin tuntemattomilta ihmisiltä joten olen tämän kokeman innoittamana perustanut yhdistyksen jonka kautta toivonmukaan voin jakaa samaa hyvää eteenpäin muille elinsiirron läpikäynneille ja myös siirtoa odottaville.

Olemme vaimoni ja poikani kanssa perustaneet Eslat nimisen yhdistyksen jonka kautta tulemme tukemaan elinsiirron saaneiden lasten ja aikuisten harrastus- ja liikuntatoimintaa. Yhdistykselle kerään varoja kannatusjäsen maksuin sekä ylläpidän Sepon Puoti nimeä kantavaa verkkokauppaa, jonka tuoton sitten jaan lahjoituksin ja stipendein eteenpäin. Toivottavasti hankkeeni saa laajan kannatuksen ja saan yhdistyksen toiminnan hyvin käyntiin.... tulkaa mukaan ja levittäkää sanaa, pannaan "hyvä kiertämään" 

Tämän sivuston kautta voit jatkossa seurata minun henkilökohtaisia edesottamuksia elinsiirtourheilijana sekä yhdistyksen toimintaa. Pysykää ystävät kanavalla. 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte