Vuosi vaihtuu...

30.12.2016 19:04

Ja on yhteenvedon aika...

Ensinnäkin lämmin kiitos yrityksille jotka lähtivät ennakkoluulottomasti mukaan projektiini, mikä mahdollistaa minun haaveiden ja tavoitteiden toteumisen. Ilman teidän tukea haaveet olisivat edelleenkin haaveita. Ennenkaikkea tämä projektini tavoitteineen pitää minut aktiivisena liikkeessä, minkä myötä edellytykseni saada lisää lisävuosia elämääni paraneea... "liike on parasta lääkettä"

Ja kiitos kaikille teille jotka olette vuoden aikana vierailleet ahkerasti sivustollani ja seuranneet tapahtumiani ja lukeneet kaiken maailman jorinoitani... sivustolla on ollut mieletön määrä vierailuja lähes 8500.... kiitos niistä teille.

Kaikkinensa vuosi on kulunut kuin siivillä ja mukaan on mahtunut, niin ylämäkeä kuin myötäistäkin. Keväällä oli ongelmia valkosolujen ja neutrofiilien kanssa ja syksyllä taas hemoglobiinin ja anemian kanssa. Veriarvojen heilahtelut laidasta laitaan aiheuttivat sen, että kuntoharjoittelu jäi hyvin vähäiseksi ja painonikin putosi lähes kymmenen kiloa.

Valkosolujen ja neutrofiilien vähäisyyden tai niiden puuttumisen vuoksi, olin kahteen otteeseen Meilahdessa tiputuksessa ja ensimmäisellä kerralla olikin jo "lähtökin" lähellä, sillä junamatka oli koitua kohtalokseni... sain matkan aikana niin paljon pakteereja elomistööni, että olin Helsinkiin päästyäni verenmyrkytystilassa. Lääkärikin sanoi, että onneksi  matkani määränpää oli Meilahden sairaala, jonne olin menossa sovitusti kontrolliin. Hyvän ja nopean hoidon ansiosta selvisin siitäkin koittelemuksesta.

Vantaan EM-kisoihin sain osallistumisluvan lääkäreiltä, vain viikkoa ennen kisoja, joten osallistumiseni olikin lähinmä  "tutustumista" kisoihin. Kisat olivatkin mahtava kokemus... sain tuntumaa kisatunnelmaan ja tutustuin kanssakilpailijoihin. Osaltani kisat menivät täysin penkin alle... kisapäivänä satoi kaatamalla, niin rajusti että kisat jouduttiin keskeyttämään turvallisuus syistä. Kokemus ja tunne siitä, että sain ja kykenin olemaan mukana, yhdessä muiden siirrokkaiden joukossa oli riittävä anti ensimmäisistä kisoistani. 

Syksyllä olin jo hiukan paremmassa kunnossa ja uskalluin lähtemään mukaan Ruska Jolkkaan, maastojuoksu tapahtumaan Saariselälle. Osallistuin kuntoryhmään ja matkana 8 kilometriä. Oli hienoa palata kotikonnuille vuosien jälkeen. Tapahtuma oli hieno, osanottajia toki olisi voinut olla enemmän. 

Mitään tämän "vakavampaa" ei kuitenkaan vastaan onnekseni tullut ja kaikista vastoinkäymisistä selvittiin ja matka kohti uuden vuoden haasteita voi alkaa. Uskon ja toivon, että elimistöni on nyt toipunut valtavasta leikkauksesta ja oikea ja tasapainoinen lääkitys on löytynyt. Yhtään hylkimisreaktiota ei ole kohdallani ollut, mikä on suhteellisen harvinaista. Flunssatkin ovat kiertäneet minut kokonaan, ennen siirtoa ei tarvinnut kuin olla televisiossa uutinen jostain flunssasta, niin se oli jo minulla. Paljon hyvää on siis mahtunut tähän vuoteen.

Nyt katse on käännetty jo kohti Malagaa ja MM-kisoja. Olen asettanut itselleni päätavoitteekseni viiden kilometrin ratakävelyn... saas nähdä miten pohjoisen kalpeanaama pärjää etelän helteessä. 

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta sekä, oikein hyvää ja menestyksellistä uutta vuotta 2017

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte