"Kuusikömmänä"

15.09.2016 00:00

flower

Syy Elokuun hiljaiseloon löytyy kuvasta... vietimme lähes koko vaimoni kesäloman mökillämme ja rakensimme sinne vihdoin, jo kauan haaveilemamme laavun. Projekti oli haasteellinen, mutta me selviydyimme siitä kunnialla ja olemme tuiki tyytyväisiä tulokseen. Nyt laavu on lähestulkoon valmis, viikonloppuna laavu sai väripeitteen ja nimikyltin. enään puuttu oikeastaan vain sisustus ja maisemointi. Laavu on niinsanottu "korotettu laavu", joten sen sisälle mahtuu reilusti isompikin mies seisomaan... tarkoituksemme onkin rakentaa vielä laavun takaseinälle "makuulaveri" ja  toiselle sivulle tulee penkki ja toiselle laskutaso sekä hylly laavutavaroille... 

Kolmena viikkona rakensimme ja monesti tuli haikeasti ajateltua sitä hyvänolon tunnetta, kun kykenin tekemään jotain "ihan itse"... näinhän ei ole ollut vuosiin, aina on joutunut pyytämään apua, mutta nyt happi kulkee ja voimatkin on palautunut osittain, niin että kykenen suoriutumaan monestakin tehtävästä ilman apua. Tästäkin projektista selvisimme Riitan kanssa täysin ilman ulkopuolista apua ja hyvältä tuntui. Nyt voimme sitten pikkuhiljaa viimeistellä työmme ja nauttia laavun tuomasta mahdollisuudesta viettää "laajennettua" mökkielämää jopa talvipakkasella. Nimesimme laavun "Kuusikömmänäksi" mökkiämme ympäröi korkeat kuusimetsät. 

Toki lomallamme tapahtui paljon muutakin, kuin rakentamista... ehdimme toki jonkinverran ulkoillakin kainuun jylhissä maisemissa, mutta kerronpa siitä tuonnempana. Lisään myös kuvia galleriaan, joten olkaahan valppaana :) 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte