Niskat juntturassa...

06.04.2016 12:46

6.4.2016   Viikonloppuna lämpimän sään innoittamana kävin takapihalla avittamassa kevääntuloa.... lapiolla levittelin lumikasoja ja nyt sitten on niskat juntturalla, niin ettei taho pää kääntyä. No tiedänpä nyt, ettei ole järkevää intoutua tekemään ihan mitä vain. Varovainen pitää olla tekemisien suhteen ainakaan ei sovi innostua, vaikka kuinka hyvältä tuntuisi. Niskakipu säteilee niin, ettei päivittäiset puhalluskokeetkaan taho onnistua... pelkäsin jo hetken että hylkimisreaktio olisi tulollaan, kun tulokset heikkeni etenkin aamupuhallusten yhteydessä... mutta onneksi iltaa kohden miskat sen verran vetreytyy että puhallustuloksetkin paranevat. Huomenna onkin sitten oyssiin meno, välikontrollit ja on myös lääkärille aika. Ajattelin kysästä jos olis mahdollista saada fysoterapeutille lähetettä, niin sais niskat ja lavanseudun lihakset kuntoon... 

Nyt kun on lisätty liikunnan määrää, niin lihashuollon merkitys lisääntyy ja siihen pitää tosissaan panostaa... muuten käy huonosti. Kävimme muuten viikonloppuna ostamassa molemmille uudet juoksukengät, joten nyt aloitamme hiljalleen hölkkä harjoitukset. Tavoitteenamme on kesän mittaan kyetä sitten jo hiukan juoksemaankin. Eli pikkuhiljaa etenemme :) Otamme tosi varovaisesti tämän hölkän ja juoksemisen, sillä meillä on molemmilla takan useamman vuoden tauko edellisestä kerrasta. Jalat voivat herkästi kipeytyä jos suinpäin ryntää juoksemaan... Nyt tosin tuli jo tämän niskajumin vuoksi tauko hölkkäharjoituksiin. No jospa ne niskat tästä pikkuuhiljaa vetreytyy, niin päästään taas jatkamaan harjoituksia. Jos saan nuo jalat toimimaan kesään mennessä, niin minulla olisi tarkoitus Heinkuussa EM-kisoissa juosta kilpaa, se olis tähtäimessä ja tavoitteena :) 

Nyt en ole pariin päivään käyny lenkillä, mutta illalla ajattelin käydä pienellä happihyppelyllä jotten ihan ala sammalta kasvamaan... ja huomenna kerron sitten miten lääkärissä meni... Siis huomiseen ystävät :)

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte