Koitelissa...

01.04.2016 00:00

flower

1.4.2016   Riitan loma jatkuu vielä muutaman päivän... tänään suuntasimme retkemme Kiiminkijoelle Koitelinkoskelle. Koitele on uskomattoman kaunis paikka ja vierailemmekin siellä useamman kerran vuodessa, välissä vain kuvaamassa ja toisinaan sytytämme nuotion ja nautimme eväät tulen ääressä. 

Tänään kävimme valokuvaamassa... Koitelinkoski on siitä uskomaton paikka, että se on ensinnäkin vain muutaman kilometrin päässä kotiamme, mutta ennenkaikkea se on hieno paikka käydä "virkistäytymässä" luonnon rauhassa ja koski näyttää aina erinlaiselta...aina löytää jotain uutta kulmaa kuvattavaksi ja näin kävi tälläkin kertaa. Kivasti vierähti pari, kolme tuntia kun kiersimme saaret ja ihastelimme luonnon muokkaamaa kauneutta. Joki oli alkanut jo sulaa hyvää vauhtia... 

Jos olette käymässä Oulunseudulla, niin ottakaa ja käykää ihmeessä tutustumassa tähän luonnonkauniiseen kohteeseen, ette tule pettymään... kävitte sitten kesällä tai talvella koski on nähtävyys jokaisena vuodenaikana. Lisäsin muutaman valokuvan Galleriaan Koitelinkoski kansioon... käykääpä kurkkaamassa. Oiken hyvää Huhtikuun alkua kaikille :)

 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte