Seitsemän kuukautta...

25.02.2016 00:00

25.2.2016   ​Tänään tuli kuluneeksi seitsemän kuukautta elämää, uusin keuhkoin... päivä alkoi avaamalla luojan lähettämä synttärilahja :) Yön aikana oli tullut lähes kymmenen senttiä kevyttä puuterimaista lunta maan kuorrutteeksi. Ei siinä kauan menny, kun piha oli taas siistitty. Vuosi sitten pihan kolauksessa meni 2-3 tuntia, joskus jopa koko päivä jos lunta oli tullu enemmälti. Nyt siihen kuluu reilu vartti, eli huima parannus. Lumitöiden jatkeeksi kävimme Miron kanssa lenkillä ja sitten jatkoin sponsorisopimusten työstämistä. Nyt niitä on kansiossa esitäytettyinä muutama... sponsorit vain puuttuu :) Muutama sopimus on toki jo tehtynä, joten hyvällä mallilla on tämäkin puoli. Lämmin kiitos jo kaikille mukaan lähteneille yrityksille... niiden mukana olo tuo unelmani toteutumisen lähemmäksi.

Maaliskuussa on tarkoitus aloittaa kevyesti juoksuharjoitukset... pyrin käymään kerran viikossa Oulu-Hallilla treenaamassa. Samalla on tarkoitus kokeilla myös muita lajeja, jotta näkee miten ne alkaa sujumaan ja etenkin sen että mitä pystyn tekemään. Mielenkiintoinen kevät on siis tulossa. Alustavasti olen haavellut, että osallistuisin tulevana kesänä pidettäviin EM-kisoihin neljään eri lajiin... kuula, pallonheitto ja 100 m sekä 4x100 metrin viestiin. Näitä lajeja siis olisi tarkoitus alkaa kevään aikana kokeilemaan.

Kiitän myös teitä jotka olette jaksaneet seurata sivustoni tapahtumia... toivoisin saavani teiltä aika-ajoin myös kommentteja tuonne vieraskirjaan :) 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte