"Lunta, lunta vain"

14.02.2016 15:45

12-14.2.2016   Perjantai aamusta heti Kiimingin terveyskeskukseen, saamaan Prolia pistos....auts ☺ vatsaan pisti ja siitä se sitten leviää kehossa estämään "luukatoa" eli pistos on osteoporoosia vastaan, puolen vuoden välein pitää aina uusia. 

Saas nähä miten tämän äijän käy...lunta tulee taivaan täydeltä ☺ Kovasti olen toivonu ja odottanu lumisateita ja lumitöitä....nyt sitä sitten tulee ja ennusteiden mukaan kolmatta vuorokautta putkeen. Jos tosiaan tähän tahtiin kolme vuorokautta sataa, niin....taitaa lumen luonti innostus hyytyä ☺ No koitan ottaa tämän enemmän hyötynä kuin työnä, niin enköhän minä tästä selviä...saan samalla kohennettua sekä fyysistä- että lihaskuntoa. Iltasella kun sitten vielä käydään lenkillä, niin päivän annos urheilillisuutta on täynnä... kello on nyt neljä ja kolmatta kertaa tälle päivälle pitäis työntyä pihalle luonti hommiin, taidan kuiten ensin syödä. 

Lauantaina lumentulo hyytyikin, joten kävimme jo aamusta reippaan 3 kilometrin lenkin...liukasta oli, jopa vaaralisen liukasta. Pysähdyimme hetkeksi juttelemaan lenkillä vastaan tulleen tutun naishenkilön kanssa, hän kertoi että oli aamulla mennyt nurin ja oli samantien käynyt ostamassa Icebugit ja kehui kovasti niiden pitoa...oitis päätimme mekin suunnata kenkäkauppaan Icebugien hankintaan ja ei ollut ollenkaan turha ostos... iltalenkillä niitä innolla jo testattiin ja pito oli loistava, kävelystä tuli rentoa ja kevyttä, kun ei tarvinnu pelätä ja jännittää nurin menoa. Suosittelen lämpimästi ☺

Sunnuntaina satoi jälleen hiljakselleen hentoa lunta...ei paljon, mutta satoi ☺ Aamupäivällä kävimme ensin kevyen aanulenkin kävellen ja sitten vaihdoimme välineet ja laitoimme sukset jalkaan... neljän kilometrin hiihtolenkki, tuntui jälleen paremmalta kuin edellisellä kerralla...pikkuhiljaa elimistö ja lihakset alkaa tottumaan rasitukseen ☺ Illalla vielä parin kilometrin lenkki kaupan kautta ;) Kokonaisuudessaan hieno viikonloppu takana, tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon :)

 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte