Kontrollimatka Helsinkiin

01.02.2016 11:57

1.2.2016   Taas on yksi, uuden elämän etapeista saavutettu ja olen matkalla Helsinkiin kuuden kuukauden kontrolliin. Aamulla hyppäsin 9.35 lähtevään junaan ja perillä Helsingissä pitäis olla aikataulun mukaan 16.52 ☺ Matka on pitkä ja tylsä, kun täytyy yksin matkustaa...olis ollu paljon mukavempaa jos matkakumppanina olisi rakas vaimo, mutta aina se ei ole mahdollista. Nyt nämä kontrollimatkat taas harvenee...seuraava on kolmen kuukauden päästä ja toivon mukaan silloin Riitta pääsisi mukaan. Juuri ohitimme Kannuksen ja saavumme seuraavaksi Kokkolaan. Matka taittuu hitaasti mutta, kyyti on tasaista ja varmaa. Nyt onkin päivälääkkeiden aika ja sitten taidan käydä ravintolavaunussa syömässä jotain, sillä seuraava "hiukopala" onkin sitten iltapala Meilahden osastolla 6A6.

Syömässä käyty....valitsin ylikypsää härkää, tilliperunoiden kera ja hyvää oli ☺ Matka on taittunut ja olemme jo puolessa välin Lapua jäi juuri taakse. Ei ole Pohjanmaalla lunta juuri nimeksikkään.....pellot ovat saaneet juuri ja juuri hennon valkean katteen päällensä, mutta kuitenkin kauniin talvisen näköistä. Seinäjoelta tulleista matkustajista alkoi junakin täyttymään...Tampereen jälkeen taitaa ollakin jo sitten istumapaikoista uupelo ja ne jotka ovat varanneet itselleen istumapaikan alkavat häätämään pois niissä istuvia.... olen pitkään ihmetelly että, mikseivät ihmiset varaa itselleen istumapaikkaa, kun se ei edes maksa mitään.... nyt ne sitten hyppivät paikalta toiseen raahaten matkatavaroita mukanaan, kun huutolaiset konsanaan. Vihdoin perillä Meilahdessa ja kirjautuneena osastolle. Iltamittaukset tehty ja lääkelistat kodin ja sairaalan välillä kalibroitu ☺ Kävin pikaisesti vielä alakerrassa kahvilla...osastokahvi kun ei ole minun makuun, niin tyydyn täällä juomaan aamuisin ja iltaisin teetä. Nyt odottelen sitten kaikessa rauhassa iltapalaa ja asetun taloksi...☺☺ Iltapalakin tuli syötyä ja nyt sitten vain tapetaan aikaa, kunnes iltatoimien, iltalääkkeiden ja kymppiuutisten jälkeen soittelen vielä iltaserenaadin rakkaalleni.... huomenna onkin sitten vilkas aamupäivä tiedossa...on verikokeet, sydänfilmiä, luustontiheysmittausta, keuhkokuvaa, tietokonekuvausta, 6 minuutin kävelytestiä, keuhkojen toimintakokeet ja keskiviikkona siten keuhkojen tähystys koepalaojen otto sekä lopuksi röntgen jolla tarkistetaan, ettei ole näytteen jälkeistä verenvuotoa...   torstaina odotellaan sitten kokeiden tuloksia ja päätöstä kotiin pääsystä, näistä koitoksista voit sitten lukea huomisesta alkaen. 

Huomiseksi Helsinkiin luvataan oikein kunnon "koiran ilmaa" ennustavat jopa 10 senttiä raskasta loskaa... onnekseni olen silloin jo sisätiloissa ja siisteissä sisähommissa ☺

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte