Takana kuusi ihanaa kuukautta...

25.01.2016 00:00

25.1.2016   Tänään on ilmassa suurta juhlantunnetta, sillä tänään tulee kuluneeksi tasan puolivuotta päivästä jolloin sain lahjan arvokkaimman...  Puolivuotta on kulunut kuin siivillä, ilman suurempia ongelmia tai takapakkeja. Yksi kuumeinen yö elokuussa, jolloin jouduin ambulanssi kyydillä Helsinkiin... tuolloin löydös oli "tulehdus" jossain ? eli tulehdusarvot oli korkealla, mutta tulehduksen aiheuttajaa tai syytä tulehdukselle ei löytyny tarkoista tutkimuksista huolimatta. Muuten ei sitten olekkaan ollu mitään leukosyytti arvojen heilahtelua kummempaa... toisin sanoen äärimmäisen hienosti on menny. 

Kuntoilusta on tullu melkein "elämäntapa"... ainakin se on kivaa ja motivoivaa. Kunto on kohentunut, niin että sen itsekkin huomaa... olen säännöllisesti käyny kävelemässä kerran tai kaksi päivässä ja lenkit on pikkuhiljaa pidentyneet ja vauhti lisääntynyt. Olen myös päässyt kokeilemaan hiihtämistä ja sekin onnistui monen vuoden tauon jälkeen. Viimeaikoina vain on ollut kovat pakkaset, joten hiihto on jäänyt... mutta kovalla innolla odottelen hyviä hiihtokelejä. Kävelyn ja hiihdon lisäksi olen pikkuhiljaa aloitellu lihaskunnon vahvistamista... 

Viikon päästä menenkin puolivuotis kontrolliin Helsinkiin... tämän käynnin jälkeen onkin sitten vain yksi kontrolli, ennen Heinäkuun vuositarkastusta. Näin se aika rientää ja Heinäkuussa on myös elinsiirrokkaiden EM-kisat joihin olen asettanut välitavoitteeni... on kiva ja hiukan jännittävääkin lähteä hakemaan tuntumaa suureen urheilutapahtumaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä mitään esteitä kisaan osallistumiselle ilmene. 

Caritaslaiset
NettiTieto
Imago+
AK-rengas
Icepeak
Iso-Syte